Etelä-Karjalan pelastuslaitos

e-k_pelastuslaitos__sitra_jpg.jpg

Etelä-Karjalan pelastuslaitokselle on myönnetty Sitran työelämäpalkinto!
Palkintoa tavoitteli 99 ja palkittaviksi valittiin yhdeksän työpaikkaa, joiden keinot on koottu työelämän uudistamisen resepteiksi.

Palkittavilla työpaikoilla on yhdessä muokattu työtä ja työtapoja tuloksellisempaan ja työkykyä tukevaan suuntaan. Palkitut työpaikat ovat koonneet omat oppinsa työelämän uudistamisen resepteihin. Etelä-Karjalan pelastuslaitoksella huomiota saavuttanut työelämän uudistamisen resepti on ollut: ”Paikallisella sopimuksella vanhoille tavoille kyytiä!”.

Lue lisää aiheesta alla olevasta linkistä ja osallistu yleisöäänestykseen. Palkinnot luovutetaan 9.5 ja yleisöäänestyksen voittajalle on luvassa lisäpalkinto!

Linkki Yleisöäänestykseen..

 

Nouhata_aluemestari_2017.jpg 

Etelä-Karjalan alueen Nou Hätä! -kampanjan mestaruustaisto on  ratkennut Kotkassa! Tiukan kilpailun päätteeksi voittajajoukkueeksi julistettiin Lemin koulukeskus, voittaen samalla koko Kaakkois-Suomen mestaruuden. Tiukan kisan 2. sijalla oli Kimpisen koulu ja 3. sijalla Simpeleen koulu.
Lemin joukkue lähtee Pelastusopistolla järjestettävään finaaliin myöhemmin keväällä edustamaan Etelä-Karjalaa. Suuret onnittelut kaikille joukkueille! 

viisasvesilla.jpg

 

 

 

 

  Kuuntele!
Palveluhakemisto