Etelä-Karjalan pelastuslaitos

   

 Etelä-Karjalan pelastuslaitos Facebook

Etelä-Karjalan pelastuslaitos Twitter

Etelä-Karjalan pelastuslaitos Instagram

 

 

ETELÄ-KARJALAN PELASTUSLAITOS

hakee palvelukseensa osaavaa ja innostunutta

VALMIUSPÄÄLLIKKÖÄ, KEHITTÄMISPÄÄLLIKKÖÄ JA PALOPÄÄLLIKKÖÄ

Etelä-Karjalan pelastuslaitoksella tarjoamme hyvähenkisen ja eteenpäin katsovan työyhteisön. Olemme aktiivisesti mukana pelastusalan valtakunnallisessa yhteistyössä. Valmiuspäällikkönä, kehittämispäällikkönä tai palopäällikkönä pääset avainpaikalle kehittämään Etelä-Karjalan maakunnan turvallisuutta kaikissa olosuhteissa – yhteistyössä. Maakunnassamme pääset asumaan keskellä kauneinta luontoa hyvien yhteyksien ja palvelujen äärellä. Eteläkarjalaiset tunnetaan avoimina, eloisina ja vieraanvaraisina ihmisinä. Haluaisitko sinä olla yksi meistä?

 

Viranhaku kehittämispäällikkö 2021.pdf

Viranhaku valmiuspäällikkö 2021.pdf

Viranhaku palopäällikkö 2021.pdf

 

NOUHÄTÄ 2021 -kampanja

Monet onnettomuudet voi itse estää, jos huomaa vaaranpaikat ja tietää miten voi parantaa turvallisuutta. Entä osaatko toimia ja auttaa, jos onnettomuus sittenkin sattuu?

NouHätä!-kampanja on yläluokkien valtakunnallinen pelastustaitokampanja. Kampanja lisää nuorten valmiuksia ennakoida ja estää vaaratilanteita. Kampanjassa nuori oppii taitoja toimia onnettomuustilanteissa oikein. NouHätä!-kampanja tavoittaa vuosittain n. 40 000 nuorta ympäri Suomen.

Turvallisuusopetusta varten on sähköinen oppimateriaali, jonka opettaja saa käyttöönsä oppimateriaalipankista. Koulu voi toteuttaa opetuksen itse tai pyytää apua pelastuslaitokselta.

https://nouhata.fi/kampanja/